Nasaline neseskyller

Nasaline neseskyller
NOK 129,00
ELLER

Den patentbeskyttede enkle, komfortable og sikre måten å skylle nesen med saltvann. 

Gir øyeblikkelig virkning ved f.eks. forkjølelser, bihulebettenelse, allergi og irritert nese pga. opphold i tørt, støvete eller røykfylt miljø. Irritasjonen i nesen dempes og slimhinnene gjenfuktes. Nasaline optimaliserer luftstrømmen gjennom nesen for bedre søvn og redusert snorking.

Den unike silikontuppen skaper en virveleffekt idet vannet sprutes ut. 

Informasjon

Detaljer

Når kan Neseskylleren Nasaline brukes?

• Tett nese? Ja Åpne luftveier
• Snorking? Ja Reduserer snorking
• Luftveisallergi? Ja Friske bihuler
• Bihuleproblemer? Ja Fjerner slim og pollen
• Forkjølelse? Ja Friere pust


Skyllingen spyler bort pollen, overflødig slim, skorpedannelser, støv- og sotpartikler og kan brukes for å lindre besvær ved eksempelvis forkjølelse, allergiske neseproblemer, tett nese ved graviditet eller etter opphold i tørt, støvet, sotet eller røykfylt miljø. Irritasjonen i nesen dempes og slimhinnene gjenfuktes. Nasaline kan brukes til å skylle nesen gjentatte ganger. På anbefaling av lege kan Nasaline brukes etter operasjoner av nese og bihuler, ved bihulebetennelse for å lindre symptomer og ved øvrige besvær i nesen som eksempelvis nesepolypper og overforbruk av ”forkjøIelsesspray”, nesedråper/spray som hindrer hevelse.

Plages du av tett nese når du legger deg for å sove?
For dem som snorker, vil neseskylling før sengetid være en hjelp. Snorking er ofte et symptom på andre forhold, for eksempel en allergisk reaksjon. Ved en allergisk reaksjon blir neseslimhinnen betent og opphovnet, noe som delvis blokkerer luftveiene og forhindrer korrekt åndedrett gjennom neseluftveiene. Vi anbefaler Nasaline neseskyller kombinert med Snooze neseutvider. Nasaline og Snooze neseutvider optimaliserer luftstrømmen gjennom nesen for bedre søvn og redusert snorking.

Kan jeg kombinere Nasaline og SnorBan?
Ja, alle vet at snorking forekommer på grunn av innsnevrede luftveier. Nasaline neseskyller kan supplere bruken av SnorBan, da den hjelper på trengsel og irritasjon i nese og bihuler. På denne måten kan man igjen puste fritt gjennom nesen, og snorkingen avtar. Bruk SnorBan og Nasaline sammen for full utvidelse av både nese og hals.

Hva er Neseskylleren Nasaline?
Den patentbeskyttede Neseskylleren Nasaline er et unikt medisinteknisk produkt utviklet i Sverige av øre-, nese- og halsekspertise, og utformet for egenpleie. Med Nasaline kan nesen enkelt skylles ren med saltvann. Skylling med saltvann i nesen er en velprøvd metode, og er blitt anbefalt av leger i lange tider.

Hvem kan bruke Neseskylleren Nasaline?
Alle kan bruke Neseskylleren Nasaline hvis ikke lege fraråder det. Etter anbefaling fra lege og ved hjelp aven voksen person, kan også barn utføre skylling. Ved mistanke om pågående ørebetennelse eller andre øreproblemer, bør lege konsulteres før skylling utføres.

Hva består Neseskylleren Nasaline av?
Neseskylleren Nasaline består av to deler: en sprøytedel i plast med plass til 60 ml saltvann, og et silikonstykke som er festet på sprøytens fremre del. Sprøyten inneholder ikke lateks. Silikonstykket er optimalt utformet for å sitte tett mot nesemunningen, med en form og sprøytekanal passer alle voksne. Silikonet er spesialprodusert for bruk mot huden. Silikonstykket har en kanal formet som et timeglass, noe som gjør at saltvannet får en skånsom ”virvelstråle” når det forlater Neseskylleren. Saltvann for skylling kan kjøpes ferdig på apoteket i form av Natriumkloridløsning 9 mg/ mi eller blandes enkelt på egen hånd (se oppskrift på saltvann).

Graviditet og amming
Neseskylleren Nasaline kan brukes ved graviditet og amrning.

Kan Neseskylleren NasalIne brukes sammen med nesesprayer?
Ja, nesen kan skylles før bruk av nesespray. 

Hvilke bivirkninger kan Neseskylleren Nasaline gi?
Ved korrekt bruk er ingen bivirkninger rapportert.

Rengjøring?
Skyll Neseskylleren Nasaline grundig med het vann. La de lufttørke. Neseskylleren Nasaline tåler milde håndopp- vaskmidler. Dersom stempelet ikke glir lett i sprøyten kan den sorte membranen på stempelet smøres med en dråpe matolje.

Holdbarhed.
Ved hyppig brug holder Nasaline produktet ca. 4 måneder, hvorefter det bør udskiftes (hygiejniske og funktionelle grunde). I løbet af denne periode kan sprøjten blive misfarvet, hvilket dog ikke har nogen indvirkning på dens effektivitet.

Medisinsk utstyr til neseskylling med saltvann.
Nasaline er CE-merket som et Klasse 1 medisinsk utstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC.

Toll og mva
Alle priser er inkl. 25% norsk MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.
Filmer

Tilbehør
 1. Myk og komfortabel snorkeskinne som forhindrer snorking. Klinisk bevist effekt for mer enn 3 av 4 brukere. SnorBan virker fra første natt og blir raskt til en vane. Skinnen sitter diskret, tar ikke stor plass og er lett å ha med på reisen. SnorBan øker oksygenopptaket og forbedrer din og partnerens søvn. Anbefales av eksperter innen medisin.
  100 % fornøyd eller pengene tilbake! 

  Leveringstid: 3-5 dager

  NOK 399,00

  Les mer
  SnorBan® Snorkeskinne
 2. Spesial fremstilt salt til Nasaline. Ingen tilsætningsstoffer.

  En pakke inneholder 50 poser med salt.

  Leveringstid: 3-5 dager

  NOK 119,00

  Les mer
  Nasaline salt - 50 stk
 3. Spesial fremstilt salt til Nasaline. Ingen tilsætningsstoffer.

  En pakke inneholder 20 poser med salt.

  Leveringstid: 3-5 dager

  NOK 59,00

  Les mer
  Nasaline salt - 20 stk
Omtaler
Omtale av: Anita
Nasaline Neseskyller hjelper svært godt.
(Sendt inn 27.11.2018)
Er heilt avhengig av Nasaline Neseskyller, og har brukt dette i mange år. Det hjelper svært godt på mine problem med bihuler og tett nase. Nasaline Neseskyller er enkel å bruka, og gjer at eg får renska godt opp, og får pusta normalt både på dagen og på natta.
(* Resultatene kan variere fra bruker til bruker.)
Omtale av: Roar
Et veldig godt produkt
(Sendt inn 22.02.2018)
Gjør akkurat det som påstås. Hjelper i stor grad mot de irriterende neseproblemene noen av oss lider av. Vel verd et forsøk for å løse neseproblemer til den prisen.
(* Resultatene kan variere fra bruker til bruker.)
Omtale av: Espen
Nasaline
(Sendt inn 13.05.2017)
Jeg synes dette produktet er gunstig og lindrende, det renset bihulene mine med lite ubehag. Jeg kommer til å fortsette å bruke det.
(* Resultatene kan variere fra bruker til bruker.)
Omtale av: May
Anbefales
(Sendt inn 12.02.2016)
Jeg synes det fungerer veldig bra for å rense nesen og bihulene. Jeg synes jeg puster bedre både om dagen og om natten, og dermed sover jeg bedre og våkner ikke fordi jeg ikke får puste.
(* Resultatene kan variere fra bruker til bruker.)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nasaline neseskyller

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Fordeler Ulemper

Angi fordelene dine, delt med komma

Angi ulempene dine, delt med komma