Betaling

Betaling over internett
Betaling med kort: Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard, Diners, Maestro eller JCB. Når du betaler med kort, trekker vi beløpet fra kontoen din når varene sendes fra oss. Du mottar kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Paypal: Med PayPal kan du sende penger til alle som har e-post. PayPal er gratis for forbrukere og fungerer sømløst med det eksisterende kredittkortet ditt. Finn ut mer. 

Sikkerhet ved betaling
Du løper ingen risiko ved å bruke ditt Dankort, Visa/Dankort, Eurocard eller Mastercard hos SnorBan.no, da vi bruker en såkalt SSL-forbindelse for å sikre at det ikke er andre som "lytter" når ditt kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kredittkortopplysningene formidles via SnorBan.no til Nets (tidl. PBS, Pengeinstituternes BetalingsService) på en sikker og kryptert SSL-forbindelse - vi ser ikke dine kortopplysninger og kommer aldri til å se dem, da denne delen av handelen håndteres av en sertifisert betalingsformidler. Det har vært mye snakk om sikkerhet på internett; men faktum er at du rettslig sett er bedre stilt ved betaling med kort på internett enn ved mange andre betalingsformer. Når du betaler med kort, kan du få pengene tilbake:

- hvis varen ikke leveres 
- hvis du ved å benytte angreretten nekter å motta varen 
- hvis det er trukket penger fra din konto uten at du har gitt tillatelse til det 

Det er din rett. De som har utstedt kortet ditt (vanligvis banken din), skal gi deg pengene tilbake senest to dager etter din henvendelse. Les mer om hva Nets sier om handel/betaling på internett her.

Håndtering av personopplysninger
Dine opplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles strengt fortrolig og brukes til å ekspedere din bestilling. Lovbestemte krav til virksomheter innebærer at vi må oppbevare dine personopplysninger i fem år. Personopplysninger lagres av SnorBan DK ApS i en database på en sikker server som det ikke er direkte adgang til fra internett. Vi gir ikke dine personopplysninger videre til tredjeparter. Ifølge loven om behandling av personopplysninger har du mulighet for innsikt i og rett til å rette opp i de opplysningene som angår deg. Du kan lese mer her.