Snooze neseudvider

Snooze neseudvider
Kvalitet
16 omtale(r)
NOK 89,00
  • Kjøp 2 for NOK 79,00 hver og spar 12%
  • Kjøp 3 for NOK 69,00 hver og spar 23%

Vare 1 til 10 av totalt 16

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Takk Review by Eli
Kvalitet
Denne lille tingen hjelper virkelig mot snorking, selv om den ikke fjerner den helt. Etter hvert som jeg har blitt eldre, har jeg begynt å snorke, og det ble litt av et problem. Med Snooze kan vi fortsette å sove i samme rom!
(Sendt inn 8. mars 2015)
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(1 of 1 people found this review helpful)
Takk! Review by Tove
Kvalitet
Denne tingen gjør akkurat det som påstås, og reduserer snorking (selv om den kanskje ikke stopper den helt). Den er enkel å bruke og er behagelig og diskret. Jeg anbefaler den absolutt. (Sendt inn 5. juni 2014)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(1 of 1 people found this review helpful)
Det virker! Review by Kjell
Kvalitet
Jeg har nå brukt Snooze-produktet i de siste 2–3 årene, og har prøvd mange andre produkter. Jeg mener at dette er overlegent når det gjelder effekt, det stopper ikke snorkingen helt, men min kone forteller meg at jeg nå snorker mye lavere, slik at hun kan få en god natts søvn. (Sendt inn 18. mars 2014)
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(1 of 1 people found this review helpful)
Delt erfaring Review by Franck
Kvalitet
For de som snorker som dampmaskiner vil dette produktet ikke være en løsning alene. Men jeg merker at det hjelper en del. Jeg føler at min snorking sitter både i halsen og nesen og at dette produktet løser i hvert fall det ene problemet. Derimot skjer det ofte at jeg våkner dagen etter og må på jakt for å finne det igjen. Det er altfor lett å miste i løpet av natten. Jeg ville tippe at det skyldes produktets design. Der ligger et potensiale for utbedringer. (Sendt inn 29. januar 2014)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Jeg er i tvil
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(2 of 3 people found this review helpful)
Fungerer bra med SnorBan Review by Bjørn
Kvalitet
Dette ser ut til å fungere virkelig godt. Jeg bruker SnorBan og Snooze samtidig. SnorBan gjør at du puster gjennom nesen, så hvis du finner ut at nesen utvides når du puster gjennom den, er Snooze et nyttig hjelpemiddel for å holde nesen åpen. (Sendt inn 14. oktober 2013)
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(1 of 1 people found this review helpful)
Den utgjør en forskjell! Review by Brit
Kvalitet
Denne utgjør utvilsomt en forskjell for min partners snorking, selv om den har en tendens til å falle ut av nesen hans om natten. Hvis vi må bytte den hver tredje måned, vil jeg prøve å skaffe ham en større størrelse. (Sendt inn 24. juli 2013)
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
Snooze Review by Morten
Kvalitet
Det er en befrielse å bruke Snooze – en god natts søvn både for meg selv og for min kone. (Sendt inn 28. mai 2013)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
Fantastisk produkt! Review by Rolf
Kvalitet
Etter mange år med allergisk rhinitt har nesekanalene min blitt veldig tiltettet og innsnevret. Det ble vanskelig å sove. Jeg måtte puste gjennom munnen, noe som skapte tørrhet, hodepine og ujevn søvn. Snooze er fantastisk, tro meg! De åpner nesen skånsomt, slik at luft passerer uhindret. De er svært enkle å bruke, og gir atskillig bedre livskvalitet, siden søvnen ikke blir oppstykket!!
(Sendt inn 12. februar 2013)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(1 of 1 people found this review helpful)
Takk, Snooze Review by Harald
Kvalitet
Jeg har brukt disse i over 5 år, og har funnet ut at disse er best egnet til å forsinke tilstoppingen av nesekanalene som hindrer meg i å puste. (Sendt inn 17. januar 2013)
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
Noenlunde Review by John
Kvalitet
Dette fungerer noenlunde bra for meg. Den faller ut av og til. (Sendt inn 14. desember 2012)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Jeg er i tvil
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Snooze neseudvider

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Fordeler Ulemper

Angi fordelene dine, delt med komma

Angi ulempene dine, delt med komma