Snooze neseudvider

Snooze neseudvider
Kvalitet
16 omtale(r)
NOK 89,00
  • Kjøp 2 for NOK 79,00 hver og spar 12%
  • Kjøp 3 for NOK 72,00 hver og spar 20%

Vare 1 til 10 av totalt 16

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Takk Review by Eli
Kvalitet
Denne lille tingen hjelper virkelig mot snorking, selv om den ikke fjerner den helt. Etter hvert som jeg har blitt eldre, har jeg begynt å snorke, og det ble litt av et problem. Med Snooze kan vi fortsette å sove i samme rom!
(Sendt inn 8. november 2018)
Del dette:
Takk! Review by Tove
Kvalitet
Denne tingen gjør akkurat det som påstås, og reduserer snorking (selv om den kanskje ikke stopper den helt). Den er enkel å bruke og er behagelig og diskret. Jeg anbefaler den absolutt. (Sendt inn 5. juni 2018)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Det virker! Review by Kjell
Kvalitet
Jeg har nå brukt Snooze-produktet i de siste 2–3 årene, og har prøvd mange andre produkter. Jeg mener at dette er overlegent når det gjelder effekt, det stopper ikke snorkingen helt, men min kone forteller meg at jeg nå snorker mye lavere, slik at hun kan få en god natts søvn. (Sendt inn 18. januar 2018)
Del dette:
Delt erfaring Review by Franck
Kvalitet
For de som snorker som dampmaskiner vil dette produktet ikke være en løsning alene. Men jeg merker at det hjelper en del. Jeg føler at min snorking sitter både i halsen og nesen og at dette produktet løser i hvert fall det ene problemet. Derimot skjer det ofte at jeg våkner dagen etter og må på jakt for å finne det igjen. Det er altfor lett å miste i løpet av natten. Jeg ville tippe at det skyldes produktets design. Der ligger et potensiale for utbedringer. (Sendt inn 29. november 2017)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Jeg er i tvil
Del dette:
Fungerer bra med SnorBan Review by Bjørn
Kvalitet
Dette ser ut til å fungere virkelig godt. Jeg bruker SnorBan og Snooze samtidig. SnorBan gjør at du puster gjennom nesen, så hvis du finner ut at nesen utvides når du puster gjennom den, er Snooze et nyttig hjelpemiddel for å holde nesen åpen. (Sendt inn 14. juni 2017)
Del dette:
Super Review by Elin
Kvalitet
Wow. Denne enkle tingen fungerer. Jeg kan puste uanstrengt gjennom begge neseborene – jeg har avvikende skillevegg. Mye bedre søvn, hindrer også at jeg slever på puten, ettersom jeg tidligere måtte sove med munnen åpen for å få puste. (Sendt inn 8. mars 2017)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Den utgjør en forskjell! Review by Brit
Kvalitet
Denne utgjør utvilsomt en forskjell for min partners snorking, selv om den har en tendens til å falle ut av nesen hans om natten. Hvis vi må bytte den hver tredje måned, vil jeg prøve å skaffe ham en større størrelse. (Sendt inn 24. februar 2017)
Del dette:
Snooze Review by Morten
Kvalitet
Det er en befrielse å bruke Snooze – en god natts søvn både for meg selv og for min kone. (Sendt inn 28. oktober 2016)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Drøm! Review by Finn
Kvalitet
For meg fungerer dette som en drøm! Jeg kan puste, våkner ikke lenger om natten/morgenen med hodepine og sår hals, og jeg er ikke lenger forvist til gjesterommet! MYE mer effektivt enn nesestripsene man kleber på. Legen min anbefalte Snooze, og jeg er veldig glad hun gjorde det. (Sendt inn 19. juli 2016)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Fantastisk produkt! Review by Rolf
Kvalitet
Etter mange år med allergisk rhinitt har nesekanalene min blitt veldig tiltettet og innsnevret. Det ble vanskelig å sove. Jeg måtte puste gjennom munnen, noe som skapte tørrhet, hodepine og ujevn søvn. Snooze er fantastisk, tro meg! De åpner nesen skånsomt, slik at luft passerer uhindret. De er svært enkle å bruke, og gir atskillig bedre livskvalitet, siden søvnen ikke blir oppstykket!!
(Sendt inn 12. mai 2016)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Snooze neseudvider

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Fordeler Ulemper

Angi fordelene dine, delt med komma

Angi ulempene dine, delt med komma