SnorBan® Snorkeskinne

SnorBan® Snorkeskinne
Kvalitet
17 omtale(r)

Vanlig pris: NOK 380,00

Spesialpris: NOK 349,00

Vare 1 til 10 av totalt 17

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Genialt enkelt, lett å bruke/ta med seg, virker for meg! Review by Utpaaturaldrisur
Kvalitet
Har i mange år slitt med dårlig nattesøvn. Har vært på utredning for snorking/søvnapne noe som resulterte i en pustemaskin som skulle hjelpe meg med pust og søvnkvalitet. Fikk aldri denne maskinen til å fungere selv etter mange måneder med forsøk. Denne vesle snorkeskinna har gitt meg kvalitetssøvnen tilbake, og selv om jeg bare klarte å ha den inne 3 timer første natta merket jeg stor forskjell allerede da! Har nå brukt denne i 3 uker, og endelig klarer jeg å ha den inne en hel natt. Smilet er kommet tilbake, og det føles ut som at jeg har fått satt inn nye friske batterier! Genialt enkelt og lettvint å ta med seg hvor enn man skulle dra! Min applaus til dette konseptet. (Sendt inn 18. september 2017)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(3 of 3 people found this review helpful)
Endelig snorkfri Review by Kolla
Kvalitet
Har prøvd flere midler og plaster for å unngå å snorke, men har vært mislykket. Etter å ha testet SnorBan er det blitt en ny dag. Min forlovede truet med å legge seg på et annet rom.... nå har hun endret mening og takker SnorBan for det. En annen ting er at man får sovet mye bedre og føler meg mer uthvilt enn tidligere. (Sendt inn 17. januar 2017)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(4 of 5 people found this review helpful)
Kvalitetsprodukt som holder det det lover. Tilvenning må til. Review by Magne
Kvalitet
Snorban er et produkt som holder det det lover. De første to tre ukene kan den falle ut, men dette går seg til. Ikke gi opp men prøv på nytt. Resultatet for min del er at jeg våkner aldri av pustestopp lenger, jeg sover bedre og er uthvilt når jeg våkner. Det fjerner ikke snorkingen helt, men demper det betydelig. Kjæresten min kan ligge sammen med meg uten store problemer. Kvaliteten på produktet er bra. Jeg kjøpte min nåværende i september 2014, har brukt den daglig (les nattlig) og den er fortsatt i bruk. Når prisen er såpass rimelig, er jeg ikke i tvil. Løp og kjøp. (Sendt inn 23. juni 2016)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(4 of 4 people found this review helpful)
Virker Review by Emma
Kvalitet
Etter å ha prøvd alt som finnes på markedet mot snorking! Det er utrolig at vi endelig fant noe som faktisk virker, fra den første natten han brukte SnorBan, har ikke mannen min snorket. Hurra! Nå får vi begge en god natts søvn, han er mer konsentrert om dagen og tar ikke lurer for å ta igjen søvn lenger ... anbefales på det sterkeste!! (Sendt inn 23. august 2015)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(4 of 6 people found this review helpful)
Snorban Review by Markus
Kvalitet
Har den gjort en forskjell? JA – nå får jeg ikke sove uten. Jeg trodde jeg sov OK før, men nå innser jeg hvor dårlig søvnmønsteret mitt var – denne tingen endrer virkelig livet – spesielt hvis du verdsetter forholdet ditt!!
(Sendt inn 16. februar 2015)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(4 of 5 people found this review helpful)
Jeg har sluttet å snorke Review by Tobias
Kvalitet
Jeg var skeptisk til hvor godt SnorBan virket, og lurte på hvordan jeg skulle takle det. Jeg må si at jeg ikke hadde noen problemer med å tilpasse den, og jeg har nå brukt den i tre uker. Jeg har sluttet å snorke, og konen min trenger ikke å flytte seg over til gjesterommet midt på natten! Jeg har ikke merket noe ubehag i det hele tatt. (Sendt inn 2. desember 2014)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(5 of 6 people found this review helpful)
Snorban Review by Trine
Kvalitet
Jeg kjøpte produktet i februar, og jeg synes det er fremragende. Nå har jeg kjøpt en ekstra i tilfelle jeg mister den opprinnelige, fordi jeg ikke vil være foruten den. Det tar bare et par dager å bli vant til den. Den stikker ikke ut, og den har stoppet snorkingen min. (Sendt inn 19. juni 2014)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(4 of 6 people found this review helpful)
Stopper snorking Review by Leif
Kvalitet
Jeg har prøvd Snorban sammen med nese utvider i en uke og virket i følge min kone veldig bra. Jeg fikk hadde vondt og nummen i kjeven til langt ut på dagen, men dette avtok mye etter 3-4 dager, men hovedproblem er at jeg våkner flere ganger om natten av spyttoppsamling i munnen. I følge en jeg snakket med hos Snorban vil dette avta etter et par ukers bruk så velger å prøve videre og se om dette stemmer. Jeg syns det var litt vanskelig å tilpasse munnstykket og har nok ganske mye underbitt og skjeve tenner så dette kan ha noe å si. Om ikke dette virker så prøver jeg den andre snorkeskinnen de har, løsningen på snorkingen er i mitt tilfelle å få dratt haken frem litt. (Sendt inn 18. april 2014)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Ja, helt sikkert!
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(3 of 3 people found this review helpful)
Tusen takk Review by Andreas
Kvalitet
Ja, den stoppet snorkingen og apnéen min. Konen min er veldig glad! De første dagene syntes jeg at den var veldig smertefull for tennene. Jeg har brukt den i to uker nå og er i ferd med å venne meg til den. Jeg har lite smerter og verking i tennene mine nå. Kanskje det har noe å gjøre med måten jeg tilpasset den på. Vel verdt et forsøk for å se om du kan venne deg til den, og om den hjelper deg. (Sendt inn 30. oktober 2013)
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(6 of 7 people found this review helpful)
God Review by Janne
Kvalitet
Den er ikke mirakelkuren jeg trodde den kunne være, men generelt sett reduserer den lydnivået på snorkingen min. Det kan ha noe å gjøre med formingen. Den virket OK under første forsøk, men kanskje jeg burde ha skjøvet haken lengre fremover. Jeg hadde ingen problemer med å sove med den, men en gang våknet jeg med den i hånden. (Sendt inn 17. august 2013)
Vil du anbefale dette produktet til en venn? : Jeg er i tvil
Del dette:
Var denne omtalen nyttig for deg?  Ja Nei
(3 of 5 people found this review helpful)

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SnorBan® Snorkeskinne

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Fordeler Ulemper

Angi fordelene dine, delt med komma

Angi ulempene dine, delt med komma