SomnoGuard AP2

  • SomnoGuard AP2
  • SomnoGuard AP2
SomnoGuard AP2
NOK 1 259,00
ELLER

SomnoGuard AP2 er en todelt justerbar antisnorkeskinne til behandling av snorking og mild til moderat obstruktiv søvnapné hos voksne. Med SomnoGuard AP2 kan underkjeven beveges fritt fra side til side, som er en fordel hvis man skjærer tenner. En åpning mellom det øvre- og det nedre munnstykket lar deg trekke pusten fritt gjennom munnen hvis nesen din blir tett (f.eks. når du er forkjølet). 

Informasjon

Detaljer

Funksjonsprinsipp

SomnoGuard AP2 er konstruert til å holde underkjeven lett fremover. Når kjeven er i denne posisjonen, vil luftveiene bli friere og dermed kan du sove uten å snorke. Ved søvnapné vil de nattlige åndedrettspausene reduseres. 

Dokumentert effekt

Flere kliniske studier har påvist at SomnoGuard AP2 reduserer snorking og de nattlige respirasjonspausene.

Enkel og individuell tilpasning

SomnoGuard AP2 består av et øvre og et nedre munnstykke. Munnstykkene består av et gjennomsiktig ytre skall fylt med termoplast som mykner når det varmes opp i varmt vann. Man biter ned i den bløte termoplasten som formes til tannsettet. Produktet er fritt for ftalater og andre skadelige stoffer.

SomnoGuard AP2 har følgende fordeler

• Nøyaktig justering av underkjeven.
• Mulighet for å bevege underkjeven fritt fra side til side.
• Fri åndedrett gjennom munnen.

Hvem kan bruke SomnoGuard AP2?

SomnoGuard AP2 kan brukes til behandling av snorking og mild til moderat søvnapné hos voksne og pasienter som ikke tolerere CPAP-behandling. 

SomnoGuard AP2 bør ikke brukes ved epilepsi, sykdommer i kjeveleddet, store mellomrom mellom tennene, ustabile tannkroner og proteser, løse tenner eller fremskreden paradentose.

Tilbehør

Dette produkt har ingen tilbehør.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SomnoGuard AP2

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Fordeler Ulemper

Angi fordelene dine, delt med komma

Angi ulempene dine, delt med komma