Salgsbetingelser

Bestilling
Alle priser på websitet angis uten dansk MVA. 

Avtaler på vores website kan inngås på norsk. Hos SnorBan DK ApS kan du kun inngå avtaler som myndig person eller som barn eller ung med samtykke fra foreldre eller verge. 

Når vi mottar bestillingen, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen må leses nøye når den mottas, og undersøke om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Når du har inngått en avtale med os opbevarer vi kontrakten, slik at du kan få tilgang til den senere. 

Betaling
SnorBan DK mottar betaling med VISA, VISA Electron samt noen utenlandske betalingskort.
I forbindelse med elektronisk betaling brukes en sikker kryptert metode, igjennom Webshopsystemet, godkjent utbyder med E-merke. Alle dine kortopplysninger krypteres med den såkalte SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det betyr, at uvedkommende ikke kan avlese kortnummeret ditt eller andre informasjoner under transaksjonen. 
Du har ingen selvrisiko i tilfelle kortet ditt blir misbrukt i en internettbutikk, som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem. Dermed er du bedre sikret enn i en alminnelig butikk i den fysiske verden.

Når din bestilling er ekspedert, får du en elektronisk meddelelse. Betalingen vil først bli trukket på din konto, når varen er ekspedert.

Toll og moms
Den pris du ser og betaler er uten dansk mva. Alle bestillinger under 350 kroner er toll- og avgiftsfrie. Hvis sendingen har en verdi på 350 kroner eller mer, skal du betale norsk merverdiavgift (MVA) på 25 prosent (Regler for norsk toll). 

Disse varene er helt tollfrie: SnorBan munnstykke, Somnofit munnstykke, Ecosym rensegel, Snooze neseudvider, Elastisk Hakerem, Nasaline neseskyller, Nasaline salt.

Gebyr: Den som frakter varen tar som regel et gebyr. Dette er ikke et gebyr til Tollvesenet, men en betaling fraktselskapet tar. De kalles ofte fortollingsgebyr, ekspedisjonsgebyr, utleggsprovisjon m.v. og forveksles ofte feilaktig med toll/avgifter.

Levering
Normal leveringstid til Norge er 5 hverdager. Normalt 2 hverdager + ekstra 1-3 hverdager til Norge. SnorBan DK kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos posten. Hvis leveransen uteblir, fremsender SnorBan DK naturligvis en ny leveranse uten ekstra omkostninger.

Undersøkelse av produktene
Etter at kjøper har mottatt varene bør han, så snart anledning byr seg, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers ha feil eller mangler. 

Mangler i leveransen
Dersom leveransen ikke inneholder alle varene kjøper har bestilt, eller kjøper har fått levert feil varer, ber vi kjøper ta kontakt med snorban.no snarest mulig, slik at vi får rettet opp feilen dersom dette skyldes forhold som kjøper ikke er skyld i. 

Mangler eller feil ved produktet
Oppdages det eventuelle feil eller mangler ved et produkt som ikke skyldes kjøper eller forhold på kjøpers side, kan kjøper velge å få rettet manglene eller kreve prisavslag. Eventuelle mangler rapporteres så fort de oppdages.

Angrerett
Etter angrerettloven har kunden 14 dagers angrerett, uansett grunn, fra varen er mottatt. For å benytte seg av angreretten må kunden gi snorban.no beskjed om dette enten skriftlig eller muntlig, før fristens utløp.Når varen returneres og angreretten benyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i vesentlig samme stand og mengde, som da du mottok den. Angreretten bortfalder derfor, hvis du bruker varen på en måte, hvor det er helt åbenbart, at bruken reduserer varens salgsverdi vesentlig. Hvis du benytter deg av returretten, så skal du selv betale for frakten, når du returnerer varen. Hvis du har kjøpt en vare via vores internetbutikk, har du oftest rett til at angre kjøpet. Du kan returnere varen til oss ved at nekte at mottake varen når den leveres.
Vores returadresse i Danmark er:

SnorBan DK ApS
Dalgas Avenue 40B
8000 Aarhus C
Danmark

Når vi har mottatt varen retur og kontrolleret, at den lever opp til betingelserne for at angreretten kan benyttes, tilbagebetales kjøpesummen til deg, som utgangspunkt via samme betalingsmåde som ved kjøpet.


Pengene tilbake garanti 
Du må returnere den brukte SnorBan senest 30 dager etter at du har godkjent kjøpsavtalen. Da vil kjøpsprisen på 380 kr bli returnert minus et behandlingsgebyr på 75 kr. Den totale tilbakebetalingen blir dermed 305 kr. Obs! De 30 dagers pengene tilbake garanti gjelder kun SnorBan.

Reklamation
Der gis efter kjøpeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over feil og mangler ved produktet som har vært til stede ved levering. Det er dog en forudsetning, at disse mangler ikke er oppstått som følge av din feilaktige bruk av produktet eller annen skadeforvoldende atferd, der har medført manglen. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situation og SnorBans vurdering. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Du skal reklamere innen rimelig tid efter du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer innen 2 måneder, er reklamationen alltid rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse i Danmark:

SnorBan DK ApS
Dalgas Avenue 40B
8000 Aarhus C
Danmark

Ved reklamationer betales der IKKE MVA og tollavgifter, men det må tydelig angis på fakturaen å det er en reklamation. Ved ombytning skal du betale MVA og toll på både den første kjøpte vare og den ombyttede vare. Du kan herefter søke om tilbakebetaling av MVA av dem ombyttede vare. I tillegg til det skal der brukes en postkvittering på å varene sendes retur til Danmark. OBS: Du kan ikke få avgift tilbakebetalt.

E-markedsføring
Du kan velge at mottake vores nyhetsbrev (e-mail-reklame). Nyhetsbrevet inneholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Du vil kun motta nyhetsbrevet, når du uttrykkelig har sagt ´ja takk´ hertil. Hvis ikke du lenger ønsker at motta nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til support@snorban.no.  

Personlige opplysninger
Vi har bruk for følgende opplysninger når du handler hos oss: 
- navn 
- Adresse 
- telefonnummer 
- emailadresse

Vi registrerer deg i våre systemer og videregir kun de opplysninger som er nødvendige for å kunne levere pakken til deg.

Vi samarbeider med en rekke virksomheter som oppbevarer og behandler data. Virksomhetene behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til eget formål. Vi samarbeider bare med databehandlere i land i EU eller land som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på snorban.no er SnorBan DK ApS.

Du har rett til å få opplyst hvilke informasjoner vi har lagret på deg.

Hvis du mener opplysningene er uriktige har du rett til å få dem rettet. I noen tilfeller har vi plikt til å slette din persondata, hvis du ber om det. Det kan være hvis dine data ikke lengre er nødvendige i forhold til det formål som vi skal bruke dem til. Du kan kontakte oss hvis du mener dine data blir brukt i strid med lovgivningen på support@snorban.no.


Forbehold
Ved enhver form for misbruk eller mistanke om misbruk forbeholder SnorBan sig rett at annullere misbrukers ordrer. Ligeledes vil misbruk føre til politianmeldelse.Der tages forbehold for force majeure, leveringssvigt, avgiftsendringer, udsolgte varer, trykfeil og tekniske feil. Dette forbehold gjør, at enkelte varer i en bestilling ikke kan leveres eller at ordren kun kan gjennomføres etter prisjustering for enkelte produkter. Kunden blir alltid orienteret via email såfremt dette forbehold er aktuelt.

Anvendelse av informasjoner
Alle informasjoner på SnorBan´s website er fritt tilgjengelig og kan leses av alle. Enhver form for gjengivelse av produkt-informasjoner, artikler eller andre informasjoner må kun skje i uændret form, med direkte reference til Snorban.dk og kun etter forutgående tillatelse fra SnorBan DK ApS. Det er ikke tillatt at bruke informasjoner eller data fra SnorBan´s website for kommersielle formål. Det er tillatt at bruke SnorBan´s logo når det er i forbindelse med omtale og/eller direkte link til snorban.dk.

Frasigelse av ansvar og begrensning av ansvar
Dette website leveres av SnorBan DK ApS på en "as is" og "as available" basis. SnorBan DK ApS kan ikke gjøres ansvarlig, uttalt eller underforstått, med hensyn til bruken av dette website, eller informasjoner, innhold, materiale eller produkter som finnes på dette website. Du aksepterer uttrykkeligt, at bruken av dette website er på eget ansvar. I den grad loven tillater det, fraskriver SnorBan alle garantier, uttrykt eller underforstått. 

Copyright
Alt innhold på dette website i enhver form (tekst, bilder, lyd, film, software) tilhører SnorBan eller dens leverandører.