Ferdig på ti minutter

Enheten er enkel å tilpasse. Det tar bare noen få minutter, og det er ikke behov for spesielle verktøy.

SnorBan® før tilpassning
SnorBan® før tilpassning
SnorBan® etter tilpassning
SnorBan® etter tilpassning

 

Tilpassning av SnorBan snorkeskinne


1. Kok vann i en kaserolle dyp nok til SnorBan munnstykket dekkes med vann, unntatt holdestykket. SnorBan må ikke legges i vannet når det koker.

2. Kaserollen tas av kokeplaten når vannet koker med tydelige bobler (ikke vannkoker). Ved hjelp av holdestykket dyppes SnorBan munnstykket ned i vannet i nøyaktig 14 sekunder, slik at materialet bløtgjøres.(NB! Varmes den lenger enn 15 sekunder, ødelegges formen).

3. Ta SnorBan opp av vannet og rist av overskytende vann. Deretter plasseres SnorBan straks i munnen med TOPP siden opp på holdestykket (øverste halvdel av SnorBan har et lite V-formet hakk ved fortennene).Først tennene i underkjeven, deretter føres overtennene forsiktig ned i overstykket. Pass på at tennene biter i kanalene (unngå å bite i kantene på munnstykket). Plastikken vil føles varm, men du vil ikke brenne deg.

4. Din underkjeve skal være plassert ca. halvveis fram (fig. 2). Bit hardt sammen i ca. 1 minutt og sug luften ut av kanalene, mens du presser med tungen på SnorBan vekselsvis  i over- og undermunnen. Samtidig presser du med fingrene på den utvendige siden av kinnene for å tilpasse den til tennene.

5. Ta SnorBan ut og dypp den i kaldt vann i 10 sekunder, hermed er formen støpt.

6. Prøv deretter å plassere SnorBan i munnen og vurdèr om den passer. Merk at underkjeven holdes en smule framover, og føles behagelig. Om formen ikke er tilfredsstillende, kan tilpassningen gjentas opp til 3 ganger. Merk at tilpassning 2. gang, skal SnorBan kun oppvarmes i 12 sekunder. Mange får et bedre resultat ved 2. tilpassningen.

7. Fjern holdestykket med en hobbykniv eller en saks så tett inntil munnstykket som mulig.

8. Om snorkingen ikke forsvinner helt, kan tilpassningen gjentas med underkjeven en anelse lengre fram.

Underkjevens plassering
SnorBan® anti snorkeskinne fungerer ved å holde underkjeven fremme i forhold til dens normale posisjon, dermed skapes frie luftveier og snorkingen din stopper. Det tilstrebes, at underkjeven din holdes ca. halvveis fremme i forhold til den ytterste plassering (fig. 2). Underkjeven bør aldri holdes i maksimum (fig. 3).

 

 

Normal tannprofil
Fig.1 Normal tannprofil 
 Ønsket tannprofil
Fig.2 Ønsket tannprofil
 Maksimum tannprofil
Fig.3 Maksimum tannprofil

 

Vigtig
Det er vigtig at SnorBan anti snorkeskinne formes så tennene får ordentlig feste i munnstykket; i både over- og underkjeve. Du skal kunne se et tydelig tannavtrykk i munnstykket. Sett ovenfra skal tannavtrykkene være dype og tydelige. Hvis dette ikke er ttilfelle, må munnstykket omformes. Når munnstykket er formet korrekt, fordeles belastningen likt på; alle tennene og munnstykket blir komfortabelt.

Video, "tilpasning", Norsk

Bruk synkende rekkefølge

1 vare(r)

 1. Myk og komfortabel snorkeskinne som forhindrer snorking. Klinisk bevist effekt for mer enn 3 av 4 brukere. SnorBan virker fra første natt og blir raskt til en vane. Skinnen sitter diskret, tar ikke stor plass og er lett å ha med på reisen. SnorBan øker oksygenopptaket og forbedrer din og partnerens søvn. Anbefales av eksperter innen medisin.
  100 % fornøyd eller pengene tilbake! 

  Leveringstid: 3-5 dager

  NOK 399,00 Fra NOK 349,00

  Les mer
  SnorBan® Snorkeskinne

Bruk synkende rekkefølge

1 vare(r)