Min handlekurv

Vanlige spørsmål


1. Fungerer SnorBan® snoreskinne?
Ja. Kliniske tester viser at SnorBan® eliminerer lyden av snorking fullstendig i 76 % av tilfellene. I de resterende tilfellene har det vært en drastisk reduksjon i snorkingen.
Vis medisinske rapporter om SnorBan® -->.

2. Hva mottar jeg når jeg kjøper SnorBan®?
Du får ett SnorBan®-munnstykke, ett beskyttelsesetui og en detaljert tilpasningsveiledning.

3. Er det vanskelig å tilpasse SnorBan®-munnstykket?
Nei, anretningen er enkel å tilpasse. Det tar bare noen få minutter og krever ikke spesielle verktøy. Bare følg den enkle veiledningen som følger med.

4. Passer én størrelse til alle?
Ja, alle voksne kan bruke SnorBan®, fordi den tilpasser seg nøyaktig til formen av munnen din, enten munnen er stor eller liten. Tannleger promoterer SnorBan® av følgende grunner: Den er enkel å tilpasse, komfortabel å bruke og den gir gode pustevaner, altså gjennom nesen. Les mer om å puste gjennom nesen her -->.

5. Kan jeg bruke SnorBan® hvis jeg har tett eller tilstoppet nese?
Du trenger minst en åpen nesepassasje når du bruker denne kuren mot snorking. Dette er fordi SnorBan® fremmer sunne pustevaner ved å få deg til å puste gjennom nesen med munnen lukket.
Hvis du blir forkjølet eller sliter med allergier som fører til tett nese, bør du ikke bruke SnorBan® før du kan puste gjennom nesen uten problemer igjen. Tips: SnorBan® kan kombineres med den nasale dilatoren Snooze, som gjør det enklere å puste gjennom nesen, eller Nasaline, som reduserer irritasjonen i neseborene og bihulene.

6. Hvorfor er det ingen lufthull i SnorBan®-munnstykket?
Det finnes fordeler og ulemper med å ha hull i munnstykket. Fordelen er så klart at du kan puste gjennom det lille hullet, men ikke godt. Ulempen er at luften forårsaker en plystrelyd når den passerer gjennom hullet. Hullet gjør også at luftstrømmen blir smal og treffer ganen og halsen direkte, slik at dette blir svært tørt og irritert. Det reduserer også den forventede levetiden til anretningen.

7. Hvor lenge varer en SnorBan®?
Ca. 8 til 12 måneder ved normal bruk. Men, hvis du lider av bruksisme (skjærer tenner), varer den rundt seks måneder.

8. Hvordan rengjør jeg SnorBan®?
Ecosym daglig og ukentlig (Biological Denture Care) holder SnorBan®-munnstykket helt rent uten å ha noen innvirkning på stoffet. Ecosym BDC daglig og ukentlig fjerner plakk effektivt fra overflaten på munnstykket. Oppsamling av plakk er en vanlig årsak til bakterieinfeksjoner.

9. Blir kjeven øm av å bli skjøvet lett fremover når jeg sover?
Det tar to til tre uker å bli vant til å bruke munnstykket. I løpet av denne perioden kan du føle litt ubehag i og rundt kjeven, men dette vil gå over i løpet av noen få minutter etter at du har tatt ut SnorBan®-munnstykket. Hvis du har alvorlige eller vedvarende smerter i kjeven, må du slutte å bruke SnorBan® og kontakte legen din. Legen din vil da finne ut hva som kan ha forårsaket smertene.

 

10. SnorBan® faller ut i løpet av søvntiden og det ser ikke ut til at den fungerer. Hva kan jeg gjøre?
Prøv å bruke SnorBan® med en hakerem, som er utformet for å støtte bruken av munnanretninger som SnorBan®.

 


11. Hvem kan bruke SnorBan®?
Bruk
SnorBan® kan brukes av voksne til behandling av snorking. SnorBan® er også et effektivt hjelpemiddel mot å gnisse tenner eller bruksisme.

Bør ikke brukes av:
• personer med temporomandibulær dysfunksjon (TMD).
• personer med tydelig underbitt eller overbitt.
• personer med løse tenner, ustabile tannkroner eller kraftig parodontitt.
• personer med fullstendige eller delvise tannproteser. • personer som har dårlig pust gjennom nesen.• personer med alvorlig epilepsi eller kronisk astma.• barn under 18 år.

Hvis noe av det ovennevnte gjelder for deg, må du ta kontakt med legen din før du bruker SnorBan®.


12. Kan barn bruke dette produktet?
Nei, tennene og kjeven til barn er fortsatt under utvikling, så vi anbefaler ikke at den brukes på barn.

1 Produkt

Angi synkende retning

1 Produkt

Angi synkende retning
© SnorBan.no - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. +45 50564212 - Org.nr. 31276071