Min handlekurv

Snorkeskinner mot snorking

Det finnes mange snorkeskinner mot snorking på markedet, men det er derimot bare noen få som er påvist å være klinisk effektive til behandling av snorking. 

Snorkeskinner mot snorking velges vanligvis som første behandling av snorking og søvnapné ved mange sykehus og institusjoner for søvnforstyrrelser. Nå som kostnadene har gått ned, anbefaler mange ledende leger at personer som snorker, bruker personlige snorkeskinner mot snorking for å lindre snorkingen, siden disse fungerer nesten med én gang.

Hvordan fungerer en snorkeskinne mot snorking?
Snorkeskinner mot snorking bruker en enkel teknikk for å åpne luftveiene, holde ganeseglet stramt og hjelpe deg med å puste bedre og med mindre lyd når du sover, noe som forhindrer snorking. Snorkeskinner mot snorking fungerer ganske enkelt ved at de trekker underkjeven fremover. Ved å holde kjeven lett fremtrukket i en behagelig stilling, holdes ganeseglet stramt slik at det ikke vibrerer. Det er denne vibrasjonen i ganeseglet som forårsaker lyden vi alle kjenner som snorking.

Hvilken snorkeskinne mot snorking er best?
SnorBan® er den originale vitenskapelig utprøvde løsningen mot snorking, anbefalt av medisinske eksperter. Siden 1995 har flere imitasjoner av SnorBan dukket opp på markedet. Disse imitasjonsproduktene har imidlertid ikke gjennomgått de omfattende testene av materiale og funksjon i universitetslaboratorier som garanterer SnorBans kvalitet. 

SnorBan®-munnstykket gir deg forfriskende, fredfull og snorkefri søvn natt etter natt.

© SnorBan.no - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. +45 50564212 - Org.nr. 31276071