Min handlekurv

Helseproblemer

Det finnes ingenting bedre for helsen enn uforstyrret søvn. Men snorking kan forstyrre søvnmønsteret ditt og gjøre at du føler deg sliten i løpet av dagen. I tillegg til å virke inn på humøret, kan søvnmangel være en kraftig belastning på kroppen og virke inn på blodtrykket, noe som kan føre til alvorlige helseproblemer. Hjertet, arteriene og blodårene er utsatt, og faren for å utvikle slag eller diabetes type 2 økes betraktelig.

For å få mest mulig ut av søvnen må du puste inn oksygen slik at du er opplagt når du våkner og i stand til å takle en krevende dag. Når du snorker, strever du med å ta inn luft, og derfor kan det hende du hoster og gisper fordi halsen din har snørt seg sammen. Systemet ditt er i ferd med å fortelle deg at du må puste fordi du trenger oksygen. Denne kampen pågår natten gjennom når du snorker. Det er ikke rart du føler deg sliten når du våkner.

En mindre alvorlig, men ubehagelig bivirkning av snorking oppstår fordi snorkingen tvinger luften over vev i munn og hals, noe som tørker ut vevet og lett kan føre til dårlig ånde og en sur/bitter smak i munnen.

Det er ikke verdt å ta risikoen på å utvikle en av disse langvarige alvorlige sykdommene dersom du kan unngå det. SnorBan®-løsningen er enkel. Lær mer og gjør kroppen en tjeneste.

© SnorBan.no - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. +45 50564212 - Org.nr. 31276071